Šlem spasio ministru glavu od ledenice

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2014, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šlem spasio ministru glavu od ledenice

Ministar energetike Aleksandar Antić slaviće dan kada je na glavu stavio šlem u zaleđenom Majdanpeku, pošto mu je "s neba" na glavu pao ogroman komad leda. Masivna ledenica je ministru zbacila šlem sa glave, koji je od udarca i pukao, a Antić se jedva zadržao na nogama.

Ekipe Elektromreža Srbije pokušavaju da osposobe dalekovode kako bi Majdanpek konačno dobio struju, a radove je danas obišao ministar energetike Aleksandar Antić.

Dok je ministar davao izjavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << novinarima, na glavu mu je pala ogromna ledenica, a život mu je spasao šlem koji je, da podsetimo, obavezni deo zaštitne opreme radnika na terenu. Sada vam je jasno i zašto.

Antić je odmah posle toga rekao novinarima da sada svi mogu da vide u kakvim uslovima rade ekipe Elektromreže. "Ledenice padaju sa stubova, drveća, i imam ogromno poštovanje za ove ljude", rekao je Antić.

U Majdanpeku od ponedeljka uveče nema struje i grejanja zbog kvara na tri dalekovoda. Na sva tri dalekovoda dogodila se havarija zbog vetra i ledene kiše.

Ov je drugi veći peh koji je doživeo srpski ministar, jer je pre manje od mesec dana doživeo saobraćajnu nesreću, kada je njegov auto sleteo sa puta u jarak. Tada su i on i vozač prošli bez povreda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.