Sledeće godine pomoć za 1,3 miliona penzionera

Izvor: Danas, 05.Okt.2018, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledeće godine pomoć za 1,3 miliona penzionera

Svi penzioneri u Srbiji sa primanjima nižim od 32.285 dinara od sledeće godine imaće pravo na novčanu pomoć, a očekuje se da pomoć bude isplaćivana dva puta godišnje za oko 1,3 miliona korisnika, pišu današnje "Večernje novosti". Članak Sledeće godine pomoć za 1,3 miliona penzionera se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mediji: Penzioneri će imati pravo na novčanu pomoć, evo ko će moći da je dobije

Izvor: BKTV News, 05.Okt.2018

Svi penzioneri u Srbiji sa primanjima nižim od 32.285 dinara od sledeće godine imaće pravo na novčanu pomoć, a očekuje se da pomoć bude isplaćivana dva puta godišnje za oko 1,3 miliona korisnika, pišu današnje "Večernje novosti"...Iznos od 32.285 dinara utvrđen je prema potrošačkoj korpi...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.