Sledeće godine javna rasprava o promeni Ustava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledeće godine javna rasprava o promeni Ustava

Početkom sledeće godine u Skupštini Srbije biće održana javna rasprava o promeni Ustava, izjavila je danas ministarka pravde Nela Kuburović.

Navela je da je Ministarstvo pravde uputilo Vladi inicijativu za promenu Ustava i kazala da veruje da će se na narednoj sednici inicijativa proslediti Skupštini.

Kada je reč o zakonu o restituciji, Kuburović je u izjavi novinarima u Beogradu kazala da će se svakako i dalje nastaviti rad radne grupe.

Podsetila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da je i Ministarstvo finansija iniciralo određene izmene i dopune zakona koje se i dalje nalaze u parlamentu.

Takođe, podsetila je i da je Vlada ove godine usvojila uredbu koja se odnosi na oduzeto poljoprivredno zemljište, a koja se i dalje primenjuje.

"Svakako će se i dalje raditi na izmenama i dopunama zakona koji se tiče restitucije", kazala je Kuburović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Javna rasprava o promeni Ustava početkom sledeće godine

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2018

Početkom sledeće godine u Skupštini Srbije biće održana javna rasprava o promeni Ustava, izjavila je danas ministarka pravde Nela Kuburović...Navela je da je Ministarstvo pravde uputilo Vladi inicijativu za promenu Ustava i kazala da veruje da će se na narednoj sednici inicijativa proslediti Skupštini...Kada...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.