Slavna glumica uhapšena zbog napada na policajca

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2018, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavna glumica uhapšena zbog napada na policajca

Samo nekoliko dana nakon što je pokušala da se ubije, američka glumica Heder Loklir je uhapšena zbog napada na policajca.

Heder ponovo ima problema sa zakonom, a ovog puta je lišena slobode zbog navodnog napada na policajca. Kako piše Dejli mejl, 56-godišnja glumica je bila u alkoholisanom stanju kada je član porodice pozvao policiju.

Loklirova je zvučala veoma pijano i sve vreme se svađala sa drugim osobama u prostoriji, istakli su iz policije. Odmah po pozivu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << policija je izašla na teren kako bi utvrdila šta se događa u kući slavne glumice - a ona je izuzetno burno reagovala, pa je u napadu besa udarila policajca.

"Dežurni policajac je smatrao da je najbolje odvojiti Heder od drugih ljudi. Pri pokušaju da je razdvoje, glumica je udarila policajca. On nije zadobio povrede, ali zbog ovog napada Heder je uhapšena", istakla je portparolka policije za "Foks njuz".

Američki mediji pišu da joj je određen pritvor i kaucija od 20.000 dolara.

Podsećamo, Zvezde serija "Dinastija" i "Melrouz plejs" je već imala problem sa zakonom. U februaru mesecu je uhapšena jer je pretukla svog verenika.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Heder Loklir ponovo uhapšena zbog napada na policajca

Izvor: Story, 26.Jun.2018, 11:30

Slavna glumica Heder Loklir (56) je i u prošlosti imala ispade i problema sa zakonom. Do sada, najnovijeg incidenta je došlo pošto je glumičin bliski član porodice pozvao Hitnu pomoć jer je Heder preterala s drogom i alkoholom. Pošto su stigli policajci i lekari, ona je navodno počela da ih udara...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.