Slavna glumica na sudu zbog nakita

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Sep.2018, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavna glumica na sudu zbog nakita

Mnogi dizajneri žele da njihovu garderobu nose slavne ličnosti.

Neki nošene komade ostave zvezdama, a neki ih traže nazad posle nošenja.

Među onima koje modni magovi žele da im reklamiraju stvari je glumica Sara Džesika Parker  s tim što je zvezda serije “Seks i grad” zbog jednog takvog angažmana tužena.

Naime, dizajneri nakita "Kat Florence Design" tužili su glumicu i tvrde da su joj još 2016. godine pozajmili nakit koji ona nije vratila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Dizajneri, kako stoji u sudskim spisima, tvrde da je 53-godišnja zvezda nosila nakit za slikanje za taj brend, a posle snimanja je pitala ako može da pozajmi nekoliko komada nakita i nosi ih nekoliko meseci, pa će ih vratiti.

Dogovor je bio da će ih vratiti za dva meseca, ali to se još nije dogodilo, pa glumica i dalje ima njihove skupocene minđuše i prsten.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.