Slatka osveta: Rijana objavila provokativnu fotografiju devojaka iz grupe TLC

Izvor: Blic, 07.Jun.2014, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slatka osveta: Rijana objavila provokativnu fotografiju devojaka iz grupe "TLC"

Posle optužbi od strane pevačica Tion Votkins i Rozonde Tomasda koristi seks kako bi prodavala albume, Rijana je uzvratila udarac nekadašnjim članicama grupe "TLC".

Pošto su pevačice kritikovale Rijanin stajling na skorašnjoj dodeli nagrada Saveza modnih dizajnera, lepotica sa Barbadosa je na svom Tviter profilu objavila fotografiju pomenute dve pevačice kako poziraju u toplesu.

"Ne može se promeniti činjenica da sam ja ono što jesam, a da su one....one", napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je pevačica u komentaru ispod fotografije.

Podsetimo, sukob je počeo kada je Tion Votkins gostujući u jednoj emisiji prokomentarisala Rijanu, poručivši joj tom prilikom: "Ne moraš da budeš gola kad god te vidim", na šta je pevačica i više nego adekvatno odgovorila.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.