Slađa ne prestaje da krka, a onda trči da povraća!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađa ne prestaje da krka, a onda trči da povraća!

Učesnica "Parova" Slađana Petrušić stalno ima nagon da jede i povraća u vili "Hepija" zbog čega su organizatori vrlo zabrinuti.

Kada su je pritisli da prizna o čemu je reč, ona je otkrila da boluje od bulimije, iako je, pre ulaska, tvrdila se izlečila. Ona je doktorima objasnila kako dugo nije imala nagone za povraćanjem i da je bolest držala pod kontrolom.

Kako Alo! saznaje, nakon pregleda Slađani su prepisani lekovi i ustanovljeno je da se ona zaista lečila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od ovog poremećaja u ishrani uzrokovanog psihičkim problemima.

- U kući postoji još jedan učesnik i tri učesnice kod kojih prepoznajem znake bulimije, ali neću da otkrivam njihova imena. To je privatna stvar svakog od njih - rekla je Slađa.

Po njenim fotografijama od pre nekoliko godina, kada je imala najmanje deset kilograma više, najbolje se vidi razlika u kilaži.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.