Slađa Slavković se oprašta od emisije Đavolja večera

Izvor: Kurir, 30.Okt.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađa Slavković se oprašta od emisije Đavolja večera

Voditeljka uskoro menja „Đavolju večeru“ emisijom „Žene sa Dedinja“

U nove poslove.

Slađana Slavković večeras će na Pinku, u emisiji „Đavolja večera“, ugostiti Rastka Obrenića, bivšeg učenika „Zvezda Granda“, koji se kamuflirao u lik Jelene Karleuše, kao i Duleta Bogdanovića, nekadašnjeg stanovnika kuće Velikog brata. Ujedno, biće ovo jedna od poslednjih emisija koje će voditi ova voditeljka. Kako Kurir saznaje, Slavkovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uskoro prelazi na novi projekat „Imoušna“, a to su „Žene sa Dedinja“.

- Tačno je da je ovo jedna od poslednjih emisija „Đavolje večere“ koje ću ja voditi, ali o daljim planovima sada stvarno ne mogu ništa da vam kažem - naglasila je Slađa za Kurir.

(Z. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.