Skupština usvaja budžet - start u nedelju

Izvor: Mondo, 03.Dec.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština usvaja budžet - start u nedelju

Predsednica Skupštine Srbije, Maja Gojković, sazvala je za sutra sednicu parlamenta, na čijem dnevnom redu ce biti i Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2017. godinu.

Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock

Narodni poslanici razmatraće i druge predloge, među kojima su odluke o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2016. godinu, o davanju saglasnosti na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Odluku o izmenama Finansijskog plana Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2016. godinu...

Raspravljaće se i o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika za 2016. godinu, kao i o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Finansijskog plana Nacionalne službe za zapošljavanje za 2016. godinu, koje je podnela Vlada.

Poslanici ce, na predlog Vlade Srbije, razmatrati i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu, kao i Predlog zakona o budžetu Republike Srbije za 2017. godinu sa Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Republickog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za 2017. godinu, Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za 2017. godinu, Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Nacionalne službe za zapošljavanje za 2017. godinu i Predlogom odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika za 2017. godinu.

Na dnevnom redu je i Predlog zakona o dopuni Zakona o privremenom uređivanju načina isplate penzija, koji je takođe podnela Vlada Srbije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na dnevnom redu Skupštine je budžet za narednu godinu

Izvor: Beta, 03.Dec.2016

Skupština Srbije počeće sutra sednicu na čijem dnevnom redu je državni budžet za 2017. godinu i prateći zakoni.Sednica je zakazana za 15 časova.

Nastavak na Beta...

U nedelju sednica Skupštine o predlogu budžeta za 2017.

Izvor: N1 televizija, 03.Dec.2016

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković za nedelju je zakazala sednicu na kojoj će poslanici razmatrati Predlog budžeta za 2017. godinu, objavljeno je na sajtu parlamenta...Na dnevnom redu su i izmene Zakona o budžetskom sistemu, kao i dopune Zakona o privremenom uređenju načina isplate penzija...Poslanici...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.