Izvor: RTS, 28.Apr.2021, 10:56

Skupština o tri međunarodna sporazuma

Skupština Srbije počela je danas raspravu o predlozima zakona o potvrđivanju tri međunarodna sporazuma.
Reč je o potvrđivanju Sporazuma između vlada Srbije i Kine o uzajamnom priznavanju Programa AEO Uprave carine Ministarstva finansija Srbije i Programa za upravljanje kreditima preduzeća Generalne carinske administracije Kine, Sporazuma o podsticanju investicija između vlada Srbije i SAD i Aneksa 1 Sporazuma između vlada Srbije i Francuske o saradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u oblasti sprovođenja prioritetnih projekata u Srbiji.
Poslanici će posle razmatranja sporazuma raspravljati o amandmanima podnetim na izmene i dopune Zakona o porezu na dohodak građana i Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje.
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je da će danas, posle rasprave o amandmanima, poslanici glasati o predlozima zakona i sporazumima. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Akademik Zukorlić: Bez dobrog komšijskog odnosa svi drugi odnosi neće dati prave rezultate

Izvor: SandzakPress.net, 28.Apr.2021

Skupština Srbije počela je danas raspravu o predlozima zakona o potvrđivanju tri međunarodna sporazuma. Riječ je o potvrđivanju Sporazuma između vlada Srbije i Kine, Sporazuma o podsticanju investicija između vlada Srbije i SAD i između vlada Srbije i Francuske o saradnji u oblasti sprovođenja...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.