Skupština grada danas o budžetu za 2012. godinu

Izvor: Blic, 22.Dec.2011, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština grada danas o budžetu za 2012. godinu

Skupština grada Beograda odlučivaće danas o predlogu budžeta grada za 2012. godinu, a raspravljaće i o obimu sredstava za obavljanje poslova grada i opština.

Na dnevnom redu 38. sednice gradskog parlamenta biće Predlog odluke o budžetu grada Beograda za 2012. godinu, kojom je predviđen budžet od 99,8 milijardi dinara.

Tom odlukom predviđeni su tekući prihodi od 72,7 milijardi dinara, budžetski rashodi od 81,6 milijardi i deficit od skoro devet milijardi dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Pred odbornicima će biti i izmena Odluke o određivanju zona na teritoriji Beograda, kao i Predlog o dopuni odluke o lokalnim komunalnim taksama.

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o finansiranju programa, projekata i investicionih aktivnosti grada u 2013. i 2014. godini, kao i Predlog o izmeni visine stope poreza na imovinu.

Odlučivaće se i o Predlogu odluke o pravima i uslugama socijalne zaštite, o izmeni Odluke o javnom linijskom prevozu putnika na teritoriji Beograda, ali i o dopuni Odluke o naknadi za korišćenje građevinskog zemljišta.

Na današnjoj sednici razmatraće se i predlozi o razrešenju i imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Beograd.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budžet Beograda oko 100 miliona dinara

Izvor: S media, 22.Dec.2011

Skupština grada Beograda usvojila je danas budžet glavnog grada za narednu godinu, kojim su predviđeni prihodi od 87,9 milijardi dinara, rashodi od 96,9 milijardi dinara, a deficit nešto manji od devet milijardi dinara.....Za otplatu domaćih i stranih kredita iz gradske kase u narednoj godini biće...

Nastavak na S media...

SKUPŠTINA GRADA O BUDŽETU ZA 2012. GODINU

Izvor: Kurir, 22.Dec.2011

Predviđeno je 99,8 milijardi dinara za prestonicu..BEOGRAD - Skupština grada Beograda odlučivaće danas o predlogu budžeta grada za 2012. godinu, a raspravljaće i o obimu sredstava za obavljanje poslova grada i opština...Na dnevnom redu 38. sednice gradskog parlamenta biće Predlog odluke o budžetu...

Nastavak na Kurir...

U gradskoj kasi 99,8 milijardi dinara

Izvor: Danas, 22.Dec.2011

Beograd će u narednoj godini imati 99,8 milijardi dinara, utvrđeno je odlukom koju su juče usvojili odbornici Skupštine grada. Tom odlukom predviđeni su tekući prihodi od 72,7 milijardi dinara, budžetski rashodi od 81,6 milijardi dinara i deficit od skoro devet milijardi dinara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.