Skup Rodna ravnopravnost na lokalnom nivou

Izvor: Beta Video, 07.Dec.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skup ``Rodna ravnopravnost na lokalnom nivou``

BEOGRAD - Skup ``Rodna ravnopravnost na lokalnom nivou`` povodom potpisivanja Evropske povelje o rodnoj ravnopravnosti u 34 opštine jugoistočne i jugozapadne Srbije. U uvodnom delu govorili su potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović, v.d. direktorka UN Women Srbija Milana Rikanović i Irena Vujović iz Saveta za rodnu ravnopravnost grada Beograda.(pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Irena Vujović: Grad Beograd treba da bude primer rodne ravnopravnosti

Izvor: Blic, 07.Dec.2015

Pomoćnica gradonačelnika i predsednica Saveta za rodnu ravnopravnost Grada Beograda Irena Vujović obratila se danas učesnicima skupa povodom potpisivanja Evropske povelje o rodnoj ravnopravnosti u hotelu „Metropol”...Na skupu je prisustvovala i sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević...Vujovićeva...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.