Skrivanje hrane od rakuna i medveda

Izvor: Danas, 11.Okt.2010, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skrivanje hrane od rakuna i medveda

Trećeg dana našeg puta jezerima Algonquina jutro u Ontariju svanulo je oblačno, ali bez kiše. Zapalismo vatru na brzinu, poslagasmo obuću i čarape oko ložišta, a odeću okačismo na sve strane. Andre je sa ponosom pokazivao kako se peče hleb u tiganju i strahovito se nervirao što još nisam naučio kako se pravilno vezuju čvorovi. Ubrzo smo bili na vodi, u suvoj odeći i obući, čamac je bešumno klizio pokretan našim žustrim zaveslajima dok je sunce stidljivo izvirivalo iza oblaka. Došlo je vreme da uživamo u našem putešestviju.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Algonquin - sa rakunima i medvedima

Izvor: B92, 12.Okt.2010, 12:50

Okrenuo sam se oko sebe. Nikada nisam bio na lepšem mestu. Priroda je izgledala kao da ju je neki vrhunski majstor upravo naslikao na platnu. Granitne stene, kristalno čista voda i lišće u svim jesenjim bojama...Autor: Predrag Gojković..Izvor: Danas..Trećeg dana našeg puta jezerima Algonquina...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.