Školska sala se gradi dve decenije

Izvor: Mondo, 02.Jun.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Školska sala se gradi dve decenije

Posle dve decenije od početka gradnje fiskulturne sale u Osnovnoj školi "Vera Blagojević" u Banji Koviljači taj objekat trebalo bi da bude završen ove godine.

Gradska uprava Loznica objavila je javni poziv za izvođenje završnihradova za izgradnju sale u Osnovnoj školi "Vera Blagojević" u BanjiKoviljači, koji će trajati do 24. juna.

U gradskom budžetu predviđeno je oko 30 miliona dinara, koliko premaprojektu koštaju radovi, posle kojih će sala biti osposobljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za održavanje nastave fizičkog u školi.

Prema rečima pomoćnika gradonačelnika Ljubinka Đokića, ostalo je da se završe elektroinstalaterski, stolarski, molerski i drugi unutrašnji radovi.

"Posle izbora, ponuđač bi trebalo brzo da obavi posao, jer radovi nezavise od vremenskih prilika. Time će učenici ove škole, konačnoimati odgovarajuće mesto za nastavu fizičkog", rekao je Đokić za nedeljnik Lozničke novosti.

Gradnja sale počela je 1994. godine, a u prvoj fazi do 1998. godine, utrošeno je tadašnjih 1,1 milion nemačkih maraka.

U međuvremenu je država dala 45 miliona dinara, ali nedovoljno da se objekat završi.

Hala ima oko 2.000 kvadrata, predviđena je za odigravanje mečeva dvoranskih sportova, kapaciteta do 1.000 mesta.

(Beta, foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Grade školsku salu 20 godina

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2013

Posle dve decenije od početka gradnje fiskulturne sale u Osnovnoj školi "Vera Blagojević" u Banji Koviljači taj objekat trebalo bi da bude završen ove godine. ..Banja Koviljača..Gradska uprava Loznica objavila je javni poziv za izvođenje završnih radova za izgradnju sale u Osnovnoj školi "Vera...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.