Izvor: 24sata, 25.Jun.2010, 06:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skok evra plaši milion dužnika i podstanara

Skoro milion građana Srbije zaduženo je kod banaka, a oko 80 odsto su krediti u evrima, pa se kašnjenje u plaćanju obaveza povećava iz meseca u mesec zbog nepovoljnog kursa. Ipak, problem nije samo otplata kredita, a to pokazuju i teškoće podstanara, koji za stanarinu moraju da izdvoje sve veću svotu dinara. U vladi i NBS brinu za inflaciju, a ne sekira ih previše oscilacija kursa.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Skok evra plaši milion dužnika i podstanara

Izvor: S media, 25.Jun.2010

Skoro milion građana Srbije zaduženo je kod banaka, a oko 80 odsto su krediti u evrima, pa se kašnjenje u plaćanju obaveza povećava iz meseca u mesec zbog nepovoljnog kursa. ..Ipak, problem nije samo otplata kredita, a to pokazuju i teškoće podstanara, koji za stanarinu moraju da izdvoje sve...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.