Skarlet Johanson demantovala glasine da je trudna

Izvor: Blic, 13.Apr.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skarlet Johanson demantovala glasine da je trudna

Nakon što su je paparaci uslikali kako u sportskom izdanju trči i vežba, američki mediji su pisali da je lepa glumica Skarlet Johanson trudna, jer im se učinilo da joj se pod majicom nazire stomak. Njen predstavnik za medije je sve to međutim, demantovao.

- Nije trudna. Bila je na trčanju i valjda joj se majica tako namestila da je na fotografijama tako izgledalo. Trenira već četiri meseca i trenutno je u najboljoj formi - rekao je glumicin predstavnik za štampu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Skarlet više ne krije da je u ljubavnoj vezi sa Šonom Penom. Par se pojavljuje u javnosti zajedno i javno razmenjuju nežnosti.

Penova bivša, model Džesika Vajt, kaže kako im je veza sjajna.

- Odlični su zajedno. Šon je stvarno drag čovek i u životu mu treba dobra žena - rekla je nimalo ljubomorna Džesika.

Povezane vesti: Skarlet Johanson povela Šona Pena na venčanje Šon Pen i Skarlet Johanson uživaju u Meksiku Skarlet Johanson ne smetaju godine Šona Pena Skarlet Johanson i Šon Pen uživali u Meksiku

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skarlet Johanson demantovala glasine: Nije trudna, samo je debela!

Izvor: Scandal.rs, 13.Apr.2011

Skarlet Johanson, poznata po svojim zanosnim oblinama, u međuvremenu ih je dodatno 'zaoblila', te su se pojavila nagađanja o tome da je lepa u drugom stanju. Ipak, ona je to demantovala.. Skarlet je proteklog vikenda fotografisana, kako sa svojim novim, sada i zvaničnim dečkom, Šonom Penom, džogira...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.