Skarlet Johanson: Lepa, ali neprepoznatljiva

Izvor: Mondo, 17.Nov.2014, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skarlet Johanson: Lepa, ali neprepoznatljiva

Jedna od najlepših glumica na svetu na jednoj zabavi u restoranu na Beverli Hilsu pokazala je da "gaji" sasvim drugačiji imidž nakon prve trudnoće.

Foto: Instagram.com/brucebozzi

Skarlet je na zabavu, koja je bila organizovana u restoranu njenog prijatelja Brusa Bozija, došla sa svojim verenikom, francuskim novinarom Romenom Durakom.

Lepa glumica "furala" je kratku kosu i naočare sa crnim ramom, pa su mnogi prokomentarisali da deluje skroz neprepoznatljivo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Njeni prijatelji kažu da je Skarlet to i želela da postigne, kako bi makar malo mogla da se opusti i uživa u večeri sa svojim prijateljima, a da niko ne zuri u nju.

Skarlet je svojevremeno izjavila da će se neko vreme posvetiti isključivo porodičnom životu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.