Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jan.2013, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjeverna Koreja prijeti nemilosrdnom osvetom

Severna Koreja zapretila "nemilosrdnom" odmazdom prema Jugu zbog podrške sankcijama UN. Seul zatražio od Pjongjanga da odustane od planirane nuklearne probe. Tradicionalno napeta situacija na Korejskom poluostrvu napregnuta je do maksimuma posljednjih nedjelja sa dnevnim prijetnjama sa Sjevera da se sprema da izvede nuklearnu probu kao odgovor na prošlonedjeljno proširenje sankcija od strane Savjeta bezbjednosti UN. U dugom komentaru koji je danas objavila državna agencija KCNA ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjeverna Koreja prijeti jugu nemilosrdnom odmazdom

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jan.2013

SEUL - Sjeverna Koreja u utorak je zaprijetila "nemilosrdnom" odmazdom prema Jugu zbog njegove podrške sankcijama Ujedinjenim nacijama (UN), dok je Seul zatražio od Pjongjanga da odustane od planirane nuklearne probe.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.