Sjenica: Vakcinisano 49 zdravstvenih radnika

Izvor: SandzakPress.net, 20.Jan.2021, 16:45

Sjenica: Vakcinisano 49 zdravstvenih radnika

U Sjenici se od 200 zaposlenih u Domu zdravlja za vakcinu protiv korona virusa prijavilo više od 80 medicinskih radnika, od kojih je 49 do sada primilo Fajzerovu vakcinu, rekao je direktor ove zdravstvene ustanove Altan Hamidović. On je za radio Sto plus rekao da je vakcinacija zdravstvenih radnika počela pre nedelju dana, a da je od danas vakcina u ovom gradu dostupna i građanima. „Do sada je vakcinisano više od polovine >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << prijavljenih zdravstvenih radnika, a narednih dana očekujemo vakcinaciju onih koji su se opredelili za rusku vakcinu. Danas je počela i masovna vakcinacija građana i odziv je veoma dobar, a očekujem da će biti još bolji“, naveo je Hamidović. U Raški i Tutinu se za vakcinu protiv koronavirusa do sada prijavilo oko 100 zdravstvenih radnika. The post Sjenica: Vakcinisano 49 zdravstvenih radnika appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji već vakcinisano gotovo 20.000 ljudi

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2021

BEOGRAD - Vakcinu protiv virusa korona u Srbiji je od kako je počela masovna imunizacija primilo 19.908 građana, javio je RTS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kuršumlija: U Domu zdravlja i naredne nedelje vakcinacija građana sa Kosova i Metohije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2021, 15:46

U Domu zdravlja u Kuršumliji u toku je vakcinacija protiv virusa korona, a do kraja dana trebalo bi da bude obuhvaćena prva grupa od 750 građana sa prostora Kosova i Metohije, koja vakcinu prima od utorka...U kuršumlijskom Domu zdravlja je u utorak vakcinu protiv kovida-19 primilo 209 građana sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.