Sjajan gest Maika Cirbesa: Gde je taj dečak?

Izvor: Mondo, 09.Sep.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan gest Maika Cirbesa: Gde je taj dečak?

Kada je čuo da njegov saigrač Paul Cipser arogantno odbio da da autogram malom Vuku Ivanoviću, košarkaš Crvene zvezde raspitao se da li je mališa i dalje u Berlinu i kako može da dođe do njega.

Germany - Croatia 20:50 live stream: http://htv4.hrt.hr/

A photo posted by @maikzirbes33 on Aug 14, 2015 at 10:43am PDT

Možda je Paul Cipser razočarao malog Vuka Ivanovića, ali će biti oduševljen kada ga, a verujemo da hoće, bude pronašao Maik Cirbes! >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Vest o tome da je Cipser, kada je video da je mladi Vuk obučen u srpski dres, odbio da mu da autogram ispred hale u Berlinu, ne samo da je obišla Srbiju, nego je stigla i do njegovog nesuđenog saigrača, asa Crvene zvezde Cirbesa, koji je zbog povrede morao da preskoči tekući Eurobasket.

Čuvši šta se dogodilo, a verovatno postiđen zbog gafa 21-godišnjeg zemljaka, Cirbes se preko zvanične Facebook stranice raspitao da li je mali Vuk, inače rođen u Nemačkoj, i dalje u Berlinu i kako može da dođe do njega.

Foto: Facebook/Maik Zirbes

U nadi da će Maik ispraviti potpuno nepotreban potez svog zemljaka, dodaćemo i to da se Vuk obratio Cipseru na tečnom nemačkom jeziku i rekao mu da, bez obzira što nosi srpski dres, uvek navija za Nemačku u svim ostalim utakmicama.

To je za Cipsera bio povod da "zaklopi" flomaster i okrene leđa dečaku, koji sanja da i sam jednog dana postane košarkaš.

Sreća, nisu svi Cipseri, ima i Cirbesa...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.