Siti nudi Nastasića, hoće ga Manćini

Izvor: Mondo, 16.Nov.2014, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti nudi Nastasića, hoće ga Manćini

Mladi srpski štoper u januaru bi vrlo lako mogao da promeni klub, pitanje je da li će otići trajno, ili na pozajmicu?

Foto: AP Photo/Dave Thompson, PA Wire

Polovina je novembra, a Matija Nastasić i dalje je "zakucan" na jednom nastupu ove sezone za Mančester siti i to u meču za Komjuniti šild protiv Arsenala (0:3), odigranom još 10. avgusta.

Na svim narednim utakmicama, koje god takmičenje da je u pitanju, Manuel Pelegrini za Nastasića nije imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mesto ni na klupi za rezerve!?

Otuda nije čudo što se njegovo prezime sve češće pojavljuje u spekulacijama vezanim za januarski prelazni rok.

"Dejli Mejl" objavio je da je Siti ponudio Nastasića Arsenalu - koji je u potrazi za štoperom - po ceni od samo pet miliona funti, odnosno 6,3 miliona evra.

To je više nego dvostruko manji iznos od onog koji su "građani" za njega platili Fiorentini leta 2012.

Povratkom Roberta Manćinija u Inter, Nastasiću se iznenada otvorila i mogućnost da se vrati u Seriju A, ali da obuče crno-plavi dres i zaigra rame uz rame sa Nemanjom Vidićem.

Kako je upravo Manćini doveo Nastasića u Mančester siti, nije teško sabrati "dva i dva".

U poslednje vreme često povređeni štoper mogao bi u Inter prvo na pozajmicu, a popularni Manćo bacio je "udicu" još nekim fudbalerima premijerligaških klubova, sa malom minutažom (Fabio Borini, Mohamed Salah, Vlad Kirikeš...)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.