Sirijci blokiraju prolaz američkoj vojsci VIDEO

Izvor: B92, 12.Maj.2020, 19:44

Sirijci blokiraju prolaz američkoj vojsci VIDEO

U sirijskoj provinciji El Hasaka blokiran je prolaz konvoja sa vojnom opremom američke vojske, prenosi državna informativna agencija SANA.

Kako se navodi u saopšenju, stanovnici Dašdašije i Kahire, prinudili su američke vojnike da promene pravac kretanja.

Izveštaji o takvim slučajevima na severu Sirije redovno stižu. Štaviše, mediji su pisali o napadima nepoznatih naoružanih grupa na američke vojnike u El Hasaki i susednom Dejr el Zoru.

Podsetimo, oružani sukob u Siriji počeo je 2011. godine. U pojedinim regionima nastavljaju se čišćenja teritorije od terorista, piše Sputnjik.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sirijska vojska blokirala prolaz Amerikancima

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2020

DAMASK - U sirijskoj provinciji El Hasaka blokiran je prolaz konvoja sa vojnom opremom američke vojske, prenosi državna informativna agencija SANA.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.