Siniša Mihajlović, Robert Levandovski - ko dalje?

Izvor: Mondo, 08.Dec.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mihajlović, Robert Levandovski - ko dalje?

Još jedna zvezda ispričaće vam jednu svoju priču!

Prvo nam je Siniša Mihajlović pokazao kako pravi selfi sa svojim timom u pauzama treninga, a sad imamo priliku da vidimo kako je sve moguće sa Robertom Levandovskim!

Huawei ima tradicionalno dobru saradnju sa sportskim klubovima i fudbalerima širom sveta. Tako nakon saradnje sa Arsenalom, koji ima svoju Huawei P7 ediciju smartfona i klubom AC Milan, stiže nešto tj. neko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nov!

Priča Roberta Levandovskog, koju ćete saznati u video snimku, možete dopuniti našom nedavnom pričom o tome kako, kao mali, Robert nije bio dovoljno dobar za domaću Zvezdu, a vidite ga sad! Kao mali bio je nizak, mršav, niko nije verovao u njega, ali on je verovao u SEBE...



Izvor: Huawei Romania.

Fudbaler RobertLevandovski, napadač nemačkog klub BajernMeinhena i kapiten fudbalske reprezentacije Poljske, novi je brend ambasador kompanije Huawei za region Centralno-istočne Evrope, Skandinavske i Baltičke zemlje.Levandovski će promovisati Huawei brend i proizvode: pametne telefone, tablete i druge prenosive uređaje. Saradnja sa jednim od najpoznatijih fudbalera današnjice oslikava se u sloganu Make it Possible.

Robert Levandovski je tokom sezone 2014-2015, kao jedan od najboljih strelaca, pogodio čak 17 golova u 31 meču, a 22. septembra oborio je Europe’s Big Five Football Legaues rekord postigavšipet golova za manje od 8 minuta i 59 sekundi.

Foto: Huawei.

Levandovski i Huawei, osim toga što su vodeći igračia svojim poljima imaju i zajednički light motiv koji ih je pratio na putu ka uspehu Make it possible. Levandovski je tokom karijere nailazio na mnoge prepreke što njegove rezultat čini još većim, dok je Huawei, osnovan 1987. godine, počeo kao mala kompanija sa svega nekoliko desetina zaposlenih. Tokom poslednjih 28 godina, Huawei je odolevao svim izazovima industrije, konstantno ulagao u istraživanje i razvoj i postao jedna od vodećih informaciono-komunikacionih kompanija prisutna u 170 zemalja sveta, rangirana na Interbrand listi najjačih svetskih brendova.

 "Robert Lewandowski se konstantno borio kako bi ostvario svoje ciljeve. On je dokazao da se uspeh može postići uz mnogo rada i posvećenosti. Njegov san, kao malog dečaka, da postane profesionalni fudbaler u potpunosti odgovara našem sloganu "Make it possible'". Bez sumnje, Robert na najbolji način predstavlja duh Huawei brenda“, rekao je predsednik grupacije Huawei Device za Centralno-istočnu Evropu i Nordijsku regiju.

"Zadovoljan sam što sarađujem sa kompanijom Huawei koja širi veoma snažnu poruku 'Make it possible", rekao je Levandovski, "Verujem da će ova saradnja doprineti popularizaciji Huawei brenda i inspirisati ljude da ostvare svoj san, da ga učine mogućim“.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.