Siniša Mali dobio parnicu protiv Dragana Đilasa

Izvor: B92, 02.Jun.2020, 19:39

Siniša Mali dobio parnicu protiv Dragana Đilasa

Prvi osnovni sud u Beogradu odlučio je danas u korist ministra finansija Siniše Malog, koga je tužio lider Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas.

Ðilas je u parnici koju je poveo protiv Republike Srbije, a zbog pisane izjave Malog, tražio milion dinara odštete zbog "nanošenja duševne boli i povrede ugleda i časti".

U presudi suda navodi se da je tužilac dužan da plati troškove parničnog postupka u iznosu od 36.750 dinara, prenosi Alo.

Ðilas je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Malog tužio zbog izjave od 18. februara 2019. godine da je kritikama na račun MMF-a pokazao kako zamišlja ekonomiju i javne finansije jedne zemlje i da Ðilas tu finansijsku instituciju vidi kao prepreku zloupotrebi javnih finansija i krađi državnog novca.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đilasova tužba bez osnova: Odbačeni zahtevi protiv Ministarstva finansija

Izvor: Večernje novosti, 02.Jun.2020

Prvi osnovni sud u Beogradu odbacio je kao neosnovan tužbeni zahtev Dragana Đilasa, predsednika Stranke slobode i pravde, kojim je tražio da mu država Srbija nadoknadi nematerijalnu štetu u vidu duševnih bolova PRVI osnovni sud u Beogradu odbacio je kao neosnovan tužbeni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.