Siniša Mali čestitao svim ženama 8. mart

Izvor: B92, 08.Mar.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mali čestitao svim ženama 8. mart

Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali čestitao je svim ženama 8. mart, a svojim koleginicama je lično uručio poklone povodom Dana žena.

"Mali znak pažnje za drage koleginice iz Ministarstva finansija. Svim damama želim srećan 8. mart!", poručio je ministar finansija Siniša Mali na svom Instagram profilu.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas svim građankama 8. mart, Međunarodni dan žena.

"Međunarodni dan žena simbol je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << borbe za prava i jednake šanse svih žena. Napredak našeg društva meri se po tome koliko smo postigli tu jednakost i osvojili nove slobode", navela je Ana Brnabić.

Kako je saopšteno iz njenog kabineta, ona je istakla da je prioritet Vlade Srbije zaštita i unapređenje prava i osnaživanje uloge žena u društvu.

"Moramo da radimo na unapređenju socijalnog i ekonomskog položaja žena u našem društvu, stvaranju što boljih uslova za obrazovanje i profesionalno napredovanje, i osnaživanju najranjivijih i manjinskih grupa. Cillj nam je da zajedno gradimo inkluzivno društvo jednakih mogućnosti, bez diskriminacije po bilo kakvoj osnovi", navodi se u čestitki.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.