Siniša Mali: Neću podneti ostavku, tužiću KRIK

Izvor: Radio 021, 30.Okt.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mali: Neću podneti ostavku, tužiću KRIK

Neću podneti ostavku na mesto gradonačelnika, odgovorio je danas prvi čovek Beograda Siniša Mali, na pitanje koje su mi postavili novinari na otvaranju Naučno-tehnološkog parka "Zvezdara", o eventualnoj ostavci zbog afere "24 stana u Bugarskoj" i navodnig prisvajanja 10 hektara poljoprivrednog zemljišta u Vojvodini.

Gradonačelnik je napomenuo da će tužiti internet portal KRIK. "Pošteno i savesno obavljam svoj posao. Smatram da svaki građanin Srbiji koji ima bilo kakve >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << informacije o bilo kakvom krivičnom delu treba o tome da obavesti istražne organe. Ja ću se u svakom trenutku odazvati na poziv tih organa i odgovoriti na sva pitanja. Sigurno se neću baviti promocijom nekog internet portala koji naplaćuje svoje usluge i svakodnevno blati mene i moju porodicu", kazao je Mali.

Na pitanje šta je rekao premijeru Aleksandru Vučiću nakon što je on izjavio da Mali više neće moći da bude gradonačelnik ako se ispostavi da je vlasnik "of šor" firmi, on je odgovorio: pitajte za to premijera.

Na pitanje kako je moguće da danima nije imao vremena da odgovara na novinarska pitanja, ali je zato imao vremena da napravi video u kom čita tvitove o sebi, Mali je ponovio da će sve odgovore dati istražnim organima.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Mali: Neću podneti ostavku, tužiću Krik

Izvor: Politika, 30.Okt.2015

Na većinu novinarskih pitanja gradonačelnik Beograda, vidno neraspoložen, nije odgovorio direktno, nego je uglavnom ponavljao da će biti na raspolaganju nadležnim organima za sva pitanja..Neću podneti ostavku. Zašto bih? Ovim rečima je Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, odgovorio na „Politikino”...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.