Siniša Mali: Meni funkcije nisu bitne

Izvor: B92, 08.Mar.2018, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mali: Meni funkcije nisu bitne

Beograd -- "Ako predsednik Vučić odbornicima predloži da budem gradonačelnik u naredne četiri godine, tako će i biti", izjavio za "Blic" Siniša Mali.

Aktuelni gradonačelnik Beograda je u intervjuu za taj beogradski list govorio o nedavno održanim izborima u Beogradu, rezultatima, izboru gradonačelnika, ali je bilo reči i o rekonstrukciji vlade.

Mali je najpre rekao da je zadovoljan rezultatima koje je SNS ostvarila na beogradskim izborima.

"Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su ovi izbori najveće priznanje za sve nas. Kandidovali smo vidljive rezultate i realne planove, a ne samo jedno ime", kazao je Mali i dodao da "sada kada imaju novac, stabilnost i najbolji tim, rezultati mogu biti zagarantovani".

Na pitanje šta će reći ukoliko mu predsednik SNS Aleksandar Vučić predloži da nastavi da obavlja funkciju gradonačelnika, Mali kaže: "Ako predsednik Vučić odbornicima predloži da ja budem gradonačelnik u naredne četiri godine, tako će i biti", kazao je Mali i dodao da je od gradonačelnika važniji dobar tim koji s njim radi.

Upitan da prokomentariše pisanje pojedinih medija, koji navode da će doći do rekonstrukcije vlade i da će on zauzeti mesto sadašnjeg ministra finansija, Mali kaže da mediji vole da spekulišu i dodaje da je, što se njega tiče, najveća čast služiti svom narodu. Takođe, ističe i da mu nisu bitne funkcije, već završen posao.

"Obećavam vam da ćete na vreme biti obavešteni o svemu", kazao je Mali.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siniša Mali: Nisam osoba koja trči za funkcijama

Izvor: N1 televizija, 08.Mar.2018

Ako predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbornicima predloži da ja budem gradonačelnik Beograda u naredne četiri godine, tako će i biti, kaže za Blic Siniša Mali...On je naveo da su beogradski izbori najveće priznanje za sve koji su vodili grad u protekle četiri godine. "Kandidovali smo vidljive...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.