Siner i dalje strepi od Đokovića: Nole je Nole

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 10:32

Siner i dalje strepi od Đokovića: Nole je Nole

Italijan Janik Siner u velikom intervju govorio je o osećanjima posle osvajanja prvog Gren slema u sezoni, dok je u jednom trenutku spomenuo i Đokovića.

Siner uverava javnost da ga uspeh u Australiji nije preterano podigao i pored toga Italijan ne smatra sebe najvećim favoritom za predstojeće velike turnire i gren slemove.

"To je velika reč, još imam mnogo posla, sada me i protivnici bolje znaju, moje slabosti. Rekao bih da sam jedan od najboljih. Zverev i Medvedev >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igraju jako dobro, Karlos je već osvojio dva slema, a dve godine je mlađi. I tu je Nole – Nole je Nole“, rekao je Siner.

Podsetimo da je Siner do titule u Australiji pobedio Novaka Đokovića u polufinalu, dok je u meču za titulu bio bolji od Rusa Danila Medvedeva.

Italijan nije puno odmarao posle velikog uspeha u Australiji za koji smatra da ga nije puno ganuo.

"Nisam ni o čemu razmišljao. Osećaj je bio veoma lep, naravno, ali nisam previše razmišljao – u tim trenucima svakako još nisam mogao da budem svestan šta se dogodilo. Pogledao sam neke filmove i zaspao“, smatrao je Siner u intervjuu za italijanski "Veniti fer".

Janik je posle Gren slem titule igrao na turniru u Roterdamu, gde je osvojiom još jednu titulu. Italijan je u gradu na severu Holandije bio bolji u finalu od Aleksa De Minora i tako ostao neporažen u 2024. godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.