Sindikat: Novo rukovodstvo Zastave oružje

Izvor: RTS, 21.Dec.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat: Novo rukovodstvo "Zastave oružje"

Prema informacijama kojima Sindikat raspolaže Nadzorni odbor je razrešio generalnog direktora Radeta Gromovića i izvršnog direktora Zorana Vučkovića. Nadzorni odbor je izabrao da fabriku u narednom periodu vodi Milojko Brzaković, penzionisani oficir Vojske Srbije.

Generalni direktor  kragujevačke fabrike "Zastava oružje" Rade Gromović i izvršni direktor Zoran Vučković razrešeni su sa funkcija na sednici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nadzornog odbora koja je održana u Beogradu, saopštila je Sindikalna organizacija "Zastava oružje".

Nadzorni odbor od tri člana od kojih su svi iz ministarstva odbrane je izabrao da fabriku u narednom periodu vodi penzionisani oficir Vojske Srbije Milojko Brzaković, navedeno je u saopštenju Sindikalne organizacije.

U toj Sindikalnoj organizaciji navode da zastupaju interese oko 1.800 radnika, od ukupno oko 2.000 i procenjuju "da nema osnova za promenu menadžmenta koji u ovom trenutku ima ugovorenu proizvodnju rednu više od 70 miliona dolara".

Na zboru koji je održan u petak, 19. decembra ispred zgrade Sindikata svi prisutni radnici tog dana u fabrici su se javno izjasnili i podržali stav koji ima Sindikat o ovom pitanju u ovom trenutku.

Sednica Nadzornog odbora fabrike Zastava oružje koja je trebala da se održi u petak, 19. decembra u Upravnoj zgradi fabrike održana je u subotu 20. decembra u Beogradu. Tačka dnevnog reda sednice je bila izbor direktora fabrike.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sindikat: Razrešeno rukovodstvo fabrike "Zastava oružje"

Izvor: Studio B, 21.Dec.2014

Generalni direktor kragujevačke fabrike "Zastava oružje" Rade Gromović i izvršni direktor Zoran Vučković razrešeni su sa funkcija na sednici Nadzornog odbora koja je održana u Beogradu, saopštila je sindikalna organizacija "Zastava oružje"..."Nadzorni odbor od tri člana od kojih su svi iz...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.