Simič razrešen dužnosti

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2013, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simič razrešen dužnosti

Vlada Srbije je razrešila funkcije vršioca dužnosti direktora Poreske uprave Srbije Ivana Simiča, na njegov lični zahtev, i usvojila više predloga zakona.

Ivan Simič, razrešen funkcije na lični zahtev  

Vršilac dužnosti direktora Poreske uprave Srbije Ivan Simič je 27. decembra podneo ostavku na tu funkciju, ocenivši u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima da Poreska uprava Srbije radi dobro, i da su uspešno sprovedene mnoge reforme i da je poboljšano >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poslovanje.

 

Pročitajte još: Simič: Nisam dogovorio podnošenje ostavke sa Krstićem

U saopštenju Vlade Srbije navodi se i da je usvojen Predlog zakona o završnom računu budžeta Srbije za 2012. godinu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o osiguranju depozita, kao i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o investicionim fondovima.

 

Usvojeni su i predlozi zakona o privatizaciji, o izmenama i dopunama Zakona o stečaju, zatim o izmenama i dopunama Zakona o Agenciji za privatizaciju, kao i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o Agenciji za osiguranje i finansiranje izvoza Srbije.

 

U saopštenju se navodi da je Vlada Srbije ova četiri predloga zakona uputila Skupštini Srbije na razmatranje po hitnom postupku.

 

Usvojen je i Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o integrisanom sprečavanju i kontroli zagađivanja životne sredine, zatim Priedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o hemikalijama, kao i priedloge zakona o izmenama i dopunama Zakona o biocidnim proizvodima, i o izmenama Zakona o zdravstvenoj zaštiti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simič razriješen dužnosti na lični zahtjev

Izvor: Capital.ba, 30.Dec.2013

BEOGRAD, Vlada Srbije danas je razriješila funkcije vršioca dužnosti direktora Poreske uprave Srbije Ivana Simiča, na njegov lični zahtjev, i usvojila više prijedloga zakona. U saopštenju Vlade Srbije navodi se ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.