Simić: Albanci mogu samo da sanjaju vojsku

Izvor: N1 televizija, 13.Jun.2017, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simić: Albanci mogu samo da sanjaju vojsku

Predsednik Srpske liste Slavko Simić izjavio je danas da ta lista neće praviti kompromise sa albanskim političkim liderima na Kosovu i da će "beskompromisno" štititi integritet Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN i teritorijalni integritet i suverenitet Srbije.

Povodom izjave kandidata za premijera Kosova Ramuša Haradinaja da je dosadašnji okvir razgovora Beograda i Prištine bio pogrešan i da je priznanje nezavisnosti Kosova uslov za nastavak dijaloga, Simić je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da Albanci "mogu samo da sanjaju vojsku, a njihovi lideri da manipulišu nacionalističkim izjavama".

"Haradinaj nije koncentrisan na pomirenje i poverenje, već daje neodgovorne i nekompetentne izjave", kazao je predsednik Srpske liste.

On je ocenio da Haradinaj "apsolutno ne može da formira vladu" jer je, kako je naveo, "svestan da će Srpska lista, zajedno s Vladom Srbije, institucionalno i politički da upravlja političkim sistemom i da od nas zavisi da li će Vlada Kosova biti formirana ili ne".
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Simić: Srpska lista neće praviti kompromise sa albanskim liderima

Izvor: Blic, 13.Jun.2017

Predsednik Srpske liste Slavko Simić izjavio je danas da ta lista neće praviti kompromise sa albanskim političkim liderima na Kosovu i da će "beskompromisno" štititi integritet Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN i teritorijalni integritet i suverenitet Srbije...Povodom izjave kandidata za premijera...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.