Silva: Milan ili Sevilja? Još ne razmišljam o tome

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2019, 06:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silva: Milan ili Sevilja? Još ne razmišljam o tome

Napadač Sevilje Andre Silva izjavio je da nije siguran da li će ostati u andaluzijskom klubu ili će na leto da se vrati u redove italijanskog velikana Milana.

Portugalski fudbaler postigao je 11 golova za Sevilju od dolaska iz Milana na jednogodišnju pozajmicu.

"Da sam mogao da izaberem, izabrao bih da igram za najbolji klub na svetu. Ako me pitate da izaberem između toga da budem starter u Sevilji ili da se vratim u Milan i da ne igram, moj odgovor je očigledan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Igram za Sevilju, a igrač sam Milana. Zbunjujuće je, tako da ne razmišljam o tome. Ako Sevilja odluči da mi ponudi ugovor, to je zato što mi veruje. Još je rano pričati o tome, ništa nije učinjeno", izjavio je Silva za Gazeta delo Sport.

Silva ima 23 godine i u karijeri pored Milana i Sevilje nastupao je za Porto.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.