Izvor: RTS, 25.Nov.2020, 16:56

Si Đinping čestitao Bajdenu izbor za predsednika SAD

Kineski predsednik Si Đinping čestitao je izabranom predsedniku SAD Džozefu Bajdenu pobedu na nedavnim izborima, prenela je agencija Sinhua.
Čestitka Džozefu Bajdenu i Kamili Haris upućena je tokom konferencije za medije kineskog ministarstva spoljnih poslova na kojoj je rečeno da će Kina poštovati izbor američkog naroda.

Predsednički izbori u SAD održani su 3. novembra. 
I pre objave zvaničnih rezultata, mnogi svetski lideri uputili su Bajdenu čestitke.  
 
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Si Djinping čestitao Bajdenu na izbornoj pobedi

Izvor: Beta, 25.Nov.2020

Kineski predsednik Si Djinping čestitao je Džozefu Bajdenu pobedu na američkim predsedničkim izborima, objavili su danas državni mediji u Pekingu.Dve zemlje "moraju da izbegnu svaki sukob ili konfrontaciju i da se medjusobno poštuju u duhu medjusobne saradnje" kako bi promovisale "plemenitu stvar"...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.