Si Bajdenu pokazao svoju zver VIDEO

Izvor: B92, 16.Nov.2023, 21:35

Si Bajdenu pokazao svoju "zver" VIDEO

Nakon četvoročasovnih razgovora održanih u okviru samita APEC, u blizini San Franciska, američki predsednik ispratio je kineskog kolegu.

Dok izlazili iz vile u kojoj su dve delegacije imale razgovore, Džo Bajden je ispratio Si Đinpinga do njegove limuzine.

Bajden je onda, kako je prikazano na video snimku, rekao „kako je automobil divan“‚, na šta mu je Si Đinpin rekao da je reč o automobilu "Hongći" (crvena zastava), koji je napravljen u Kini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Otvorite, pogledajte unutra", potom je rekao Si američkom kolegi.

"Ovo je kao 'kadilak' koji mi imamo ovde. Putuje samnom na međunarodne sastanke. Zovu taj auto 'zver'", rekao je Bajden, koji se sangnuo i pogledao u unutrašnjost kineskog državnog automobila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) PRAVI GRIMASE, VROPLJI SE I DUBOKO UZDIŠE Svi gledaju ovaj snimak i reakciju Blinkena kada je Bajden rekao da je Si Đinping diktator

Izvor: Blic, 17.Nov.2023, 16:08

Američki državni sekretar Entoni Blinken nije mogao da obuzda svoju reakciju nakon što je predsednik Džo Bajden nazvao svog kineskog kolegu Si Đinpinga diktatorom. Srećom, u blizini se nalazila kamera koja je snimila Blinkenovo komešanje i odmahivanje glavom, a snimak je ubrzo počeo da kruži...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.