Sezonski poslovi na moru, zarada i do 2.000 evra mesečno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2012, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sezonski poslovi na moru, zarada i do 2.000 evra mesečno

NOVI SAD -

Sezonski poslovi na moru, rad u hotelima i restoranima, prvenstveno u Crnoj Gori i Hrvatskoj, a za neke čak i u Dubajiju, moguće su rešenje za zaposlenje kojem pribegava sve više nezaposlenih mladih ljudi iz Vojvodine.

Nekvalifikovani radnici nisu toliko traženi za sezonske poslove na moru, dok kvalifikovani ugostitelji - kuvari, pica i roštilj majstori, konobari sa znanjem engleskog i sve češće ruskog jezika - brzo dolaze do dobrog i sigurnog posla. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Najmanje su plaćeni pomoćni radnici, sobarice i čistači, čija je plata oko 450 evra, dok najviše zarađuju kuvari i to i do 2.000 evra mesečno, što je četiri puta više novca od prosečne plate u Srbiji.

Agencije koje posreduju u pronalasku zaposlenja za naše radnike iz godine u godinu imaju sve više kandidata, koji, spajajući lepo i korisno, na ovaj način uspevaju i da zarade neki dinar, i da se malo "osole" u morskoj vodi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.