Severna Makedonija: Pronađeno 79 migranata u kamionu

Izvor: Danas, 29.Jul.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severna Makedonija: Pronađeno 79 migranata u kamionu

Krijumčarenje 79 migranata je sprečeno u blizini granice s Grčkom, saopštila je danas Policija Severne Makedonije. Članak Severna Makedonija: Pronađeno 79 migranata u kamionu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriveno 79 migranata u kamionu u Severnoj Makedoniji

Izvor: B92, 29.Jul.2019

Krijumčarenje 79 migranata je sprečeno u blizini granice s Grčkom, saopštila je Policija Severne Makedonije...Kamion sa 79 migranata je nedaleko od Đevdelije u nedelju zaustavila zajednička patrola policija Severne Makedonije i Mađarske...U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Severne...

Nastavak na B92...

Od kraja avgusta zajednička kontrola na granici Srbije i Severne Makedonije

Izvor: Danas, 29.Jul.2019

Zajednička kontrola na graničnom prelazu Severne Makedonije i Srbije "Tabanovce–Preševo" započeće krajem avgusta, najavila je danas Carinska uprava Severne Makedonije. Članak Od kraja avgusta zajednička kontrola na granici Srbije i Severne Makedonije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.