Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2023, 09:02

Severna Koreja u ustavu ozvaničila politiku nuklearne sile

Severna Koreja je ustavnim amandmanima učvrstila svoju politiku razvoja nuklearnog oružja, a vrhovni lider Kim Džong-un obećao je da će ubrzati proizvodnju nuklearnog oružja kako bi sprečio, ono što je nazvao, američkim provokacijama, izvestili su danas državni mediji, a prenosi Rojters.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEVERNA KOREJA IZMENILA USTAV: Počinje nuklearni rat?! BRUTALAN ODGOVOR NA "AMERIČKE PROVOKACIJE"

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2023

Politika izgradnje nuklearnih snaga Severne Koreje postala je osnovni zakon države...Severna Koreja je ustavnim amandmanima učvrstila svoju politiku razvoja nuklearnog oružja, a vrhovni lider Kim Džong-un obećao je da će ubrzati proizvodnju nuklearnog oružja kako bi sprečio, ono što je nazvao,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Severna Koreja u Ustavu ozvaničila politiku nuklearne sile: "Amerika vodi svet ka novom hladnom ratu"

Izvor: Blic, 28.Sep.2023

Severnokorejski lider Kim Džong Un obećao je da će ubrzati proizvodnju nuklearnog oružja kako bi sprečio, ono što je nazvao, američkim provokacijama, izvestili su danas državni mediji, a prenosi Rojters.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.