Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2023, 10:26

Šesta prolećna "Novosadska cvetna pijaca"

Poslednja Novosadsku cvetnu pijacu ovog proleća biće organizovana u petak i subotu, 19. i 20. maja. Lokaciju nije menjan, tako da nas svi sugrađani i sugrađanke, kao i posetioci grada, mogu pronaći u petak i subotu na platou ispred SPENS-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šesta prolećna „Novosadska cvetna pijaca“ plato ispred SPENS-a

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Maj.2023

NOVI SAD – Kako bi se na najlepši način ispratili maj i prolećne cvetne pijace, Pokret gorana Novog Sada organizuje poslednju Novosadsku cvetnu pijacu za ovo proleće, u petak i subotu, 19. i 20. maja. Lokacija ostaje ista kao i tokom prethodno organizovanih cvetnih pijaca – na platou ispred SPENS-a,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Novosadska cvetna pijaca u petak i subotu kod Spensa, poslednja ovog proleća

Izvor: NoviSad.com, 17.Maj.2023

Poslednja prolećna Novosadska cvetna pijaca biće održana u petak i subotu, 19. i 20. maja, na platou kod Spensa. Sve posetioce očekuje veliki izbor cveća, sadnica..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.