Šest udesa u BG, nema teže povređenih

Izvor: B92, 25.Okt.2018, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest udesa u BG, nema teže povređenih

Tokom protekle večeri i noći u Beogradu se dogodilo šest saobraćajnih udesa u kojima nije bilo teže povređenih, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Zabeležene su 92 intervencija od kojih 15 na javnom mestu.

Prvi udes desio se u 19.23 časa kod Sava centra i u njemu je povređen muškaraca star 24 godine koji je, kao i svi ostali povređeni u saobraćajnim nesrećama koje su usledile prevezen na Vojno-medicinsku akademiju.

U drugoj saobraćajnoj nesreći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u 21.29 časova na Dušanovačkom mostu u smeru ka Kruševačkoj ulici povređene su dva muškarca starosti 30 i 32 godine, a u trećem udesu, 18 minuta kasnije na kružnom toku na Novm Beogradu kod zgrade opštine, povređen je 40-godišnji muškarac.

U 23.09 časova desila se saobraćajna nesreća na autoputu kod Nisove pumpe i tu je povređena žena stara 32 godine, a četiri minuta posle toga u Borskoj ulici kod broja 13g povređen je 25-godišnji muškarac.

U poslednjem, šestom udesu, koji se dogodio na uglu Kružnog puta i ulice Peke Dapčevića na Voždovcu, povređena su dve muškarca starosti 61 i 42 godine.

Hitnoj pomoći su se tokom noći najviše javljali hronični i plućni bolesnici, kao i oni koji pate od povišenog krvnog pritiska.

Tokom jučerašnjeg dana bilo je 139 intervencija, od čega 47 na javnim mestima, a zabeleženo je deset saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno ukupno 11 ljudi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.