Šešeljeva kuća pretvorena u bolnicu

Izvor: Mondo, 16.Jun.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešeljeva kuća pretvorena u bolnicu

Vođa lekarskog tima Vojislava Šešelja Milovan Bojić izjavio je danas da je predsednik Srpske radikalne stranke ozbiljno bolestan i da bi svaki pokušaj vraćanja lidera radikala u Hag ustvari značio njegovo ubistvo.

Foto: Beta, Emil Vaš

Bojić je u Jutarnjem programu TV Pink rekao da se Šešelj nalazi u improvizovanoj bolnici u svojoj kući, da je nezahvalno prognozirati i da je sve neizvesno.


Za šest-sedam meseci, koliko se nalazi u Srbiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Šešelj je obavio više lekarskih pregleda nego za svih skoro 12 godina u Hagu i sada je primio dve doze hemioterapije, u pripremi je i treća, a ima ih 10, istakao je Bojić.

Vođa lekarskog tima Šešelja je kazao da su bili teški uslovi u Hagu, gde je Šešelj primio samo jednu seansu hemioterapije.

Bila je izuzetno dramatična situacija, prvo sa srcem, zatim sa karcinomom debelog creva i progresijom maligne metastatske bolesti na jetri, kazao je Bojić.

Bojić je rekao da je Šešelj disciplinovan bolesnik i da on ima životno geslo da život traje, dok borba ima smisla.

Vođa lekarskog tima Šešelja je dodao da se koristi sva domaća onkološka pamet i dodao "u kontaktu smo, po njegovim savetima, sa ruskim onkolozima".

"U fazi smo pridobijanja jednog dobrog, registrovanog leka iz inostranstva", dodao je Bojić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.