Šešelj: Otkažite sastanak u organizaciji EP

Izvor: Danas, 08.Okt.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Otkažite sastanak u organizaciji EP

Aleksandar Šešelj zatražio je od vladajuće većine da otkažu sastanak u Skupštini Srbije sa bivšim evropskim parlamentarcima, ljudima bez ikakvog legitimiteta i važnosti i da prestanu sa ponižavanjem najviše zakonodavne vlasti u Srbiji. Članak Šešelj: Otkažite sastanak u organizaciji EP se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Brnabić: Opozicija neodgovorna jer neće da učestvuje u razgovorima u Skupštini

Izvor: Danas, 08.Okt.2019

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je odluka opozicije da ne učestvuje u razgovorima vlasti i opozicije u Skupštini, kojima će posredovati Evrospki parlament (EP), pokazatelj njihove neodogovornosti. Članak Brnabić: Opozicija neodgovorna jer neće da učestvuje u razgovorima u Skupštini...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.