Servisne vesti za petak, 28. februar

Izvor: Megafon.co, 28.Feb.2020, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Servisne vesti za petak, 28. februar

JKP Naissus Kvarovi, radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju za 28. februar.
– Gornji Matejevac, ulica Radnička br. 1. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Radničkoj br. 1 (sokak-zemlja). Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornji Matejevac.
– Gornji Matejevac, ul. Pop Ignjatova br. 30. Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Pop Ignjatovoj br. 30, u Gornjem Matejevcu. Zbog radova na popravci >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << vodovodne mreže u Pop Ignjatovoj i Radničkoj ulici biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u Gornjem Matejevcu.
– Selo Medoševac, ulica Žarka Radičevića bb. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Žarka Radičevića bb (kolovoz-zemlja), u selu Medoševac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Medoševac (moguć je prekid vodosnabdevanja i u selu Popovac).
– Selo Medoševac, ul. Svetozara Markovića br. 2. Voda otiče u šaht jer ne drži prvi ventil, potrebno je raskopavanje u ulici Svetozara Markovića, ispred br. 2, u selu Medoševac. Zbog radova na mreži i popravke priključne veze u ul. Svetozara Markovića biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u selu Medoševac (moguć je prekid vodosnabdevanja i u selu Popovac).
– Selo Jelašnica, ul. Srpskih prosvetitelja br. 29. Voda na površini, potreban je iskop u ul. Srpskih prosvetitelja br. 29, u selu Jelašnica. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Jelašnica(ul. Srpskih prosvetitelja i okolne ulice).
ED Niš Zbog radova na elektroenergetskoj mreži 28. februara, bez napajanja će biti:
– od 08:00 do 09:00: deo Trga Kralja Milana i Keja kola Srpskih sestara;
– od 08:30 do 14:00: deo Gornje Toponice;
– od 09:00 do 12:00: deo ulice Zetske (br. 2);
– od 09:00 do 14:00: deo Mekiša;
– od 09:30 do 14:30: deo sela Gare;
– od 10:00 do 12:00: delovi ulica Kestenove i Crvenih javora;
– od 11:00 do 13:00: deo Mramora i Krušca.
JKP Parking servis Iz JKP Parking servis za petak, 28. februar, najavljuju zamenu sijalica na teritoriji opština Crveni Krst i Medijana. Predviđeno je i otklanjanje nedostataka na vertikalnoj saobraćajnoj signalizacijina Bulevaru Svetog cara Konstantina.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.