Sertić: Uskoro jasna pravila za investitore

Izvor: Radio 021, 21.Sep.2014, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sertić: Uskoro jasna pravila za investitore

Ministar privrede Željko Sertić nagovestio je danas da će Vlada Srbije vrlo brzo predstaviti javnosti precizna i jasna pravila ko i na koji način može investirati u našu zemlju.

Sertić je ukazao da je veoma važno imati jasne kriterijume prilikom odabira i razgovora sa kompanijama koje dolaze i da se dobiju garancije da će to što obećaju te kompanije i sprovesti u našoj zemlji i da budu zaposleni novi ljudi.

Ministar privrede je za televizuju Pink rekao da je drastično >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << povećan kapacitet države za dolazak stranih investitora, usvajanjem brojnih zakonskih rešenja koja to olakšavaju, a najviše uticaja imalo je donošenje novog Zakona o radu.

Tim zakonom nisu ugrožena prava radnika, kako su to neki najavljivali, ali je napravljen malo distanciraniji odnos između prava radnika i prava poslodavaca, primetio je Sertić.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.