Šeron Stoun ponovo prekrstila noge...

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2011, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeron Stoun ponovo prekrstila noge...

Glumica Šeron Stoun, 19 godina nakon kultne scene iz filma "Niske strasti" u kojoj prekršta noge (bez gaćica!), na snimanju novog filma, ponovila je svoje remek-delo...

Šeron Stoun se ne da godinama - tako pišu svetski mediji o 53-ogodišnjoj glumici koja ovih dana snima svoj novi film "Gods behaving badly".

Procurila je informacija da je glumica ponovo prekrstila noge kao u filmu "Niske strasti" koji je snimila 1992. godina, i time još jednom šokirala svet i oduševila brojne fanove seks-bombe.

Kako snimanje nije završeno, famozna scena nije dostupna. Umesto toga, možete pogledati intervju sa Šeron Stoun u toku snimanja ovog filma.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.