Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Skripalj pušten iz bolnice

LONDON - Zdravstvena služba Engleske saopštila je danas da je bivši ruski dvostruki agent Sergej Skripalj, koji je u martu otrovan nervnim agensom u Solsberiju, otpušten iz bolnice.

Skripalj i njegova ćerka pronađeni su bez svijesti 4. marta na klupi u južnom engleskom gradu Solsberiju. Ćerka Julija Skripalj otpuštena je prošlog mjeseca iz bolnice.

"To je fantastična vijest da je Sergej Skripalj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dovoljno dobro da napusti bolnicu", rekla je direktor bolnice Kara Čarls-Barks.

Britanija je optužila Rusiju da stoji iza napada nervnim agensom, a vlade Zapada, uključujući SAD, protjerale su više od 100 ruskih diplomata.

Rusija je odbacila navode da je umiješana na bilo koji način.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.