Senzacija na pomolu: Kurtoa od leta 2016. u Realu?!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2014, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija na pomolu: Kurtoa od leta 2016. u Realu?!

Ipak, sve do isteka njegovog ugovora Atletiko, Real i Čelzi će voditi veliku borbu za poverenje sjajnog čuvara mreže.

Tibo Kurtoa

Španska radio stanica Kadena Ser, inače vrlo pouzdan izvor informacija u Španiji, donosi senzacionalnu priču, u kojoj glavnu ulogu igra Tibo Kurtoa, jedan od najboljih golmana sveta i trenutno član Atletiko Madrida.

Naime, prema saznanjima do kojih su došle kolege iz ovog medija, Kurtoa je već sklopio dogovor sa upravom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << madridskog Reala da po isteku ugovora sa Čelzijem, leta 2016. godine dođe na stadion Santjago Bernabeu i postane "jedinica" Kraljevskog kluba! U isto vreme još uvek traje velika borba Atletiko Madrida da belgijskog supertalenta zadrži i po završetku ove sezone, a s obzirom da mu prostor i minutažu u Čelsiju oduzima Petr Čeh, koji već godinama brani u vrhunskoj formi, gotovo je izvesno da Kurtoa neće ni zaigrati za Plavce do kraja ugovora.

S druge strane, Čeh ima 31. godinu i uprava kluba sa Stamford Bridža već sada sigurno razmišlja o potencijalnoj zameni, a Tibo je definitivno jedna od njih. Ali, sve će zavisiti od toga koliku će i kakvu priliku 21-godišnji Belgijanac dobiti u Londonu.

U slučaju da se to ne dogodi, Real bi definitivno dobio adekvatnu zamenu za Ikera Kasiljasa, pošto je Kurtoa već sada jedan od najboljih golmana sveta.

Podsetimo, talentovani čuvar mreže je za vikend odigrao svoju 100. utakmicu u dresu Jorgandžija, a u tih 100 utakmica u čak 48 je uspeo da sačuva mrežu!

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Senzacija na pomolu: Kurtoa od leta 2016. u Realu?!

Izvor: Dzungla.org, 10.Mar.2014

Ipak, sve do isteka njegovog ugovora Atletiko, Real i Čelzi će voditi veliku borbu za poverenje sjajnog čuvara mreže.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.