Selin Dion: Pevanje me čini srećnom

Izvor: Blic, 04.Apr.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selin Dion: Pevanje me čini srećnom

Pevačica Selin Dion nedavno je otkrila kako je planirala da napusti pevačku karijeru posle rođenja svog prvog deteta. Kada je nedavno rodila blizance, ponovo je počela da se oseća slično, ali sada kaže kako joj je najveći užitak da bude mama koja peva. Shvatila je da ipak može da ima najbolji moguć porodični život i muzičku karijeru u isto vreme. Selin je najsrećnija kada peva

- Sada razumem da mogu da imam sve. Kada nastupam kao mama, to mi je najveći užitak, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << postoji ništa bolje - kaže Selin. Dodaje da joj posao i ide najbolje od kad je postala majka:

- Još sam bolja na bini nego pre. Posao mi nije neophodan, ali obožavam to da radim jer me pevanje čini srećnom. Osećam se kao vino, vremenom sam sve bolja. Znam da to neće da traje zauvek, ali dokle god da traje, radiću - rekla je pevačica, koja je obnovila svoj ugovor sa "Caesars Palaceom” u Las Vegasu, gde redovno nastupa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.