Selevački matunarni na okupu posle 60 godina

Izvor: RTS, 22.Jun.2018, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selevački matunarni na okupu posle 60 godina

Generacije đaka 1950 -1958. godišta škole "Đorđe Jovanović" u Selevcu kod Smederevske Palanke slave jubilej - 60 godina završetka osmogodišnje škole.
Slikom, kroz stare fotografije, možemo da pokažemo brojnost tadašnjih odeljenja u odnosu na današnje (samo dva odeljenja brojala su 88 učenika), nekadašnje ocene, opravdanja, stare učitelje. Iako ih je po prirodi stvari sve manje, entuzijazma >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << im ne manjka, kao ni želje da se lepe stvari i uspomene iz školskih dana ne zaborave.
Njih petnaestak je ipak uspelo da se okupi u današnjoj školi i održi školski čas sa jednim od svojih učitelja, gde su evocirali svoje doživljaje i emocije iz školskih klupa koje ni toliko vremena nije uspelo da izbriše.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.