Selaković i Ljajić obišli poplavljena mesta u Kraljevu

Izvor: Beta, 21.Apr.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković i Ljajić obišli poplavljena mesta u Kraljevu

KRALJEVO, 21. aprila 2014. (Beta) - Ministari pravde i trgovine u tehničkoj Vladi Srbije, Nikola Selaković i Rasiljm Ljajić, poručili su u ponedeljak posle obilaska poplavljenih mesta u Kraljevačkom kraju, da će država učiniti sve da pomogne ugroženom stanovništvu, kao i u saniranju nastale štete.

Oni su prisustvovali sednici Štaba za vanredne sistuacije, a potom su obišli kuću porodice Ignjatović, na samoj obali reke Ribnice u Mošinom Gaju, čije je temelje nabujala voda >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << potkopala zbog čega je gradska uprava sa Štabom za vanredne situacije poduprla obalu sa 60 tona kamena.

"Lokalna samouprava i Štab za vanredne situacije nisu sedeli škrštenih ruku, i ovde su 43 kamiona dovezla i istovarila preko 300 kubika kamena, sprečivši mnogo veću materijalnu štetu", ocenio je Selaković.

On je napomenuo da je zahvaljujući ovoj akciji sprečeno prekidanje i vodovoda i kanalizacije za ovaj deo Kraljeva.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.