Selaković: Bezobrazniju izjavu odavno nisam čuo

Izvor: B92, 04.Avg.2017, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković: Bezobrazniju izjavu odavno nisam čuo

Novi Sad -- Generalni sekretar u kabinetu predsednika Srbije Nikola Selaković izjavio je da ne zna šta da kaže, a da ne upotrebi grubu reč povodom izjave Andreja Plenkovića

Plenković je ranije naveo da je “Oluja“ sprečila nove Srebrenice.

“Da nisam na ovom mestu rekao bih da odavno od nekog bezobrazniju izjavu nisam čuo", rekao je Selaković.

"Mi na sve takve teške reči odgovaramo tugom i istinom da je neko 250.000 oterao sa vekovnih ognjišta", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objasnio je on.

Ukazao je da ove jeseni manastir Krupa u severnoj Dalmaciji obeležava sedam vekova.

“Nije ga niko doneo kao zemlju na opancima, podigao ga je kralj Milutin. To je srpska istorija i prošlost, hrvatska istorija i prošlost", istakao je on.

Selaković je kazao da bi pomirujuće bilo kada bi Srbi u Hrvatskoj mogli predati pismo na ćirilici, a da ne bude pocepano, da pravoslavni sveštenik ili vladika može da prodje ulicama a da ga niko ne psuje, i da deca uče u školama na našem jeziku, kao i da Srbi u Hrvatskoj budu ravopravni gradjani EU.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Selaković postavio Plenkovića na mesto: Bezobrazniju izjavu odavno nisam čuo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2017, 08:28

Generalni sekretar u kabinetu predsednika Republike Srbije Nikola Selaković reagovao na reči hrvatskog premijera..Generalni sekretar u kabinetu predsednika Republike Srbije Nikola Selaković izjavio je da ne zna šta da kaže, a da ne upotrebi grubu reč povodom izjave hrvatskog premiejra Andreja Plenkovoća...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.